MENUKAART

.



APERITIEVEN

BEEMSTERKAASVINGERS MET MOSTERDMAYONAISE

---

€ 7,75

KIPVINGERS MET CHILLI SAUS

---

€ 7,75

IN KROEPOEK GEPANEERDE GAMBA’S MET SOJA SAUS

---

€ 8,75



VOORGERECHTEN

Zelfgerookte rosbief, gefrituurd ei, selderijsalade

---

€ 14,75

Gebakken coquilles, vijgen chutney, witlofsalade

---

€ 15,75

Boeren paté, bramen sjalotten compote, toast

---

€ 14,75

Geroosterde bloemkool, mangochutney, pappadums **

---

€ 12,75

Gegratineerde grapefruit salade, pistache, geitenkaas kroket*

---

€ 12,75



HOOFDGERECHTEN

Iberico rack, romige paddenstoelensaus, wilde spinazie

---

€ 30,75

Vis van het Moment

---

€ Dagprijs

Gekonfijte eendenbout, verse pasta, morillesaus

---

€ 24,75

Ratatouille taartje, warme camambert*

---

€ 23,75

Portobello Wellington, wilde spinazie, paddenstoelen, balsamico**

---

€ 23,75



CHEF’S SPECIAL (GROEPEN VANAF 8 PERSONEN OP RESERVERING)

CHEF’S CHOICE (PER TAFEL TE BESTELLEN)

---

p.p. € 54,75

5 GANGEN VERRASSINGSMENU

UPGRADE (GROTER) HOOFDGERECHT

---

p.p. € 10,75

UPGRADE EXTRA GANG

---

p.p. € 7,75


* VEGETARISCH
** VEGANISTISCH

.



VOORGERECHTEN

KIPKE VAN TJIPKE MET KOUDE KERRIESAUS

---

€ 9,75

OSSENHAAS CARPACCIO MET PESTODRESSING EN PARMEZAAN

---

€ 14,75

STEAKTARTAAR MET EENDENLEVER EN TRUFFELMAYONAISE

---

€ 15,75

GEROOKTE RODE BIETENTARTAAR, PAPPADUMS, RAS EL HANOUT MAYONAISE**

---

€ 12,75

GEROOKTE ZALM MET MIERIKSWORTELCRÈME

---

€ 14,75

GAMBA’S PIL PIL

---

€ 13,75

PALING OP TOAST MET CITROENMAYONAISE

---

€ 17,75

HOLLANDSE GARNALENCOCKTAIL

---

€ 15,75

ESCARGOT MET KRUIDENBOTER

---

€ 12,75

Champignon op toast met kopje paddenstoelenbouillon

---

€ 8,75

FRANSE UIENSOEP MET KAASCROUTON

---

€ 8,75

Romige Zaanse mosterdsoep*

---

€ 8,75




HOOFDGERECHTEN

KIP MET FRIET EN MAYONAISE

---

€ 22,75

KALFSENTRECÔTE MET ROQUEFORT SAUS (+/- 250 gram)

---

€ 29,75

BOEUF STROGANOFF VAN OSSENHAAS (+/- 180 gram)

---

€ 31,75

ENTRECÔTE VAN DE OS (+/- 300 gram)

---

€ 32,75

RIB EYE STEAK (+/- 300 gram)

---

€ 35,75

OSSENHAAS (+/- 180 gr./225 gr./300 gr.)

---

€ 30,75/ 35,75/ 40,75

T-BONE STEAK VAN DE OS (+/- 500 gram)

---

€ 40,75

TONIJNSTEAK MET PESTO EN GEGRILDE GROENTE

---

€ 26,75

SUPPLEMENTEN  

SURF UP YOUR STEAK MET GAMBA'S (4 ST)

---

€ 10,00

EENDENLEVER RAUW (50 gram)

---

€ 11,00

WARME SAUZEN (PEPER, CHAMPIGNON, STROGANOFF, RODE WIJN, ROQUEFORT)

---

€ 3,00

GEBAKKEN CHAMPIGNONS

---

€ 3,00

WARME GROENTE

---

€ 3,00

GROENE SALADE

---

€ 3,00

GEPOFTE AARDAPPEL MET KNOFLOOK MAYONAISE

---

€ 3,00

VERSE FRIETEN MET MAYONAISE

---

€ 4,00

.



DAME BLANCHE MET CHOCOLADEASAUS OF ADVOCAAT

---

€ 8,25

Caramelcheesecake met witte chocolade ijs

---

€ 8,75

Limoncello bombe met limoncelloijs

---

€ 8,75

CASTELL’S DESSERT VAN HET MOMENT

---

€ 8,75

KAASPLATEAU VAN BINNEN- EN BUITENLANDSE KAZEN

---

€ 13,75



FROZEN COCKTAILS

SGROPPINO, LIMOENIJS, PROSECCO, VODKA

---

€ 8,75

FROZEN PORNSTAR MARTINI, PASSIEVRUCHTIJS, PROSECCO, VANILLA VODKA

---

€ 9,75

Frozen Strawberry Daiquiri, aardbeienijs, Bacardi, limoen

---

€ 9,75

ESPRESSO MARTINI, SUIKERSTROOP, KAHLUA, VODKA

---

€ 10,75



VIERIA DE SOUSA PORT

SPECIAL RESERVE RUBY

---

€ 4,75

FINE TAWNY

---

€ 5,75

FINE TAWNY 10 yrs

---

€ 7,75

FINE TAWNY 20 yrs

---

€ 9,75

LATE BOTTLED VINTAGE 2017

---

€ 6,75

COLHEITA 2010

---

€ 8,75

COLHEITA 2003

---

€ 10,75



DESSERT WIJNEN

ROOIBERG WINERY RED MUSCADEL

---

€ 5,75

MUSCAT DE RIVESALTES AMBRÉ 5 ANS CROIX MILHAS

---

€ 5,75

BANYULS TRADITIONNELCROIX MILHAS 3 ANS

---

€ 6,75

BOSCO DEL MERLO VERDUZZO PASSITO SOANDRE

---

€ 6,75

Banyuls Grand Cru 2016

---

€ 8,75

.