MENUKAART

.



APERITIEVEN

BEEMSTERKAASVINGERS MET MOSTERDMAYONAISE

---

€ 7,75

IN KROEPOEK GEPANEERDE GAMBA’S MET SOJA SAUS

---

€ 7,75

KIPVINGERS MET CHILLI SAUS

---

€ 7,75



VOORGERECHTEN

Hertenpastrami, vijgenchutney, selderij salade

---

€ 15,75

Coquilles, gecarameliseerde grapefruit, venkelsalade

---

€ 15,75

Wilde eendepaté, sinaasappel marmelade, desembrood

---

€ 15,75

Witlofsalade, brie calvados, saffraanappel*

---

€ 13,75

Geroosterde schorseneer, zwarte truffel pesto, cèpes kroketje**

---

€ 13,75



HOOFDGERECHTEN

Hertenrugfilet, rode kool, stoofpeer, port jus

---

€ 33,75

Gebakken kabeljauw, hutspot, steranijs saus

---

€ 26,75

Rouleau van fazant, zuurkool, morillesaus

---

€ 25,75

Pompoentaart, wilde spinazie, herfstgarnituur*

---

€ 22,75

Portobello Wellington, wilde spinazie, paddenstoelen, balsamico**

---

€ 22,75



CHEF’S SPECIAL (GROEPEN VANAF 8 PERSONEN OP RESERVERING)

CHEF’S CHOICE (PER TAFEL TE BESTELLEN)

---

p.p. € 51,75

5 GANGEN VERRASSINGSMENU

UPGRADE HOOFDGERECHT CHEF’S CHOICE

---

p.p. € 9,75

UPGRADE EXTRA GANG CHEF’S CHOICE

---

p.p. € 7,75


* VEGETARISCH
** VEGANISTISCH

.



VOORGERECHTEN

KIPKE VAN TJIPKE MET KOUDE KERRIESAUS

---

€ 9,75

OSSENHAAS CARPACCIO MET PESTODRESSING EN PARMEZAAN

---

€ 14,75

STEAKTARTAAR MET EENDENLEVER EN TRUFFELMAYONAISE

---

€ 15,75

GEROOKTE RODE BIETENTARTAAR, PAPPADUMS, RAS EL HANOUT MAYONAISE**

---

€ 12,75

GEROOKTE ZALM MET MIERIKSWORTELCRÈME

---

€ 13,75

GAMBA’S PIL PIL

---

€ 13,75

PALING OP TOAST MET CITROENMAYONAISE

---

€ 16,75

HOLLANDSE GARNALENCOCKTAIL

---

€ 15,75

ESCARGOT MET KRUIDENBOTER

---

€ 12,75

Champignon op toast met kopje paddenstoelenbouillon

---

€ 8,75

FRANSE UIENSOEP MET KAASCROUTON

---

€ 8,75

Romige Zaanse mosterdsoep*

---

€ 8,75




HOOFDGERECHTEN

KIP MET FRIET EN MAYONAISE

---

€ 22,75

OSSENHAAS (+/- 300 gr./225 gr./180 gr.)

---

€ 39,75/ 33,75/ 29,75

BOEUF STROGANOFF (+/- 180 gram)

---

€ 28,75

KALFSENTRECÔTE MET ROQUEFORT SAUS (+/- 250 gram)

---

€ 27,75

ENTRECÔTE VAN DE OS (+/- 300 gram)

---

€ 29,75

RIB EYE STEAK (+/- 300 gram)

---

€ 33,75

T-BONE STEAK VAN DE OS (+/- 500 gram)

---

€ 39,75

TONIJNSTEAK MET PESTO EN GEGRILDE GROENTE

---

€ 26,75

SUPPLEMENTEN  

EENDENLEVER RAUW (50 gram)

---

€ 11,00

SURF UP YOUR STEAK MET GAMBA'S (4 ST)

---

€ 10,00

WARME SAUZEN (PEPER, CHAMPIGNON, STROGANOFF, RODE WIJN, ROQUEFORT)

---

€ 3,00

GEBAKKEN CHAMPIGNONS

---

€ 3,00

WARME GROENTE

---

€ 3,00

GROENE SALADE

---

€ 3,00

GEPOFTE AARDAPPEL MET KNOFLOOK MAYONAISE

---

€ 3,00

VERSE FRIETEN MET MAYONAISE

---

€ 4,00

.



DAME BLANCHE MET CHOCOLADEASAUS OF ADVOCAAT

---

€ 7,75

Mangocheesecake met witte chocolade ijs

---

€ 8,75

Warme caramelcake met gecarameliseerde appelijs

---

€ 8,75

Toblerone bombe met chocolade ijs

---

€ 8,75

CASTELL’S DESSERT VAN HET MOMENT

---

€ 8,75

KAASPLATEAU VAN BINNEN- EN BUITENLANDSE KAZEN

---

€ 13,75



FROZEN COCKTAILS

SGROPPINO, LIMOENIJS, PROSECCO, VODKA

---

€ 9,75

FROZEN PORNSTAR MARTINI, PASSIEVRUCHTIJS, PROSECCO, VANILLA VODKA

---

€ 9,75

Frozen Strawberry Daiquiri, aardbeienijs, Bacardi, limoen

---

€ 9,75

ESPRESSO MARTINI, SUIKERSTROOP, KAHLUA, VODKA

---

€ 9,75



VIERIA DE SOUSA PORT

SPECIAL RESERVE RUBY

---

€ 4,75

FINE TAWNY

---

€ 5,75

FINE TAWNY 10 yrs

---

€ 7,75

FINE TAWNY 20 yrs

---

€ 9,75

LATE BOTTLED VINTAGE 2017

---

€ 6,75

COLHEITA 2010

---

€ 8,75

COLHEITA 2003

---

€ 10,75



DESSERT WIJNEN

ROOIBERG WINERY RED MUSCADEL

---

€ 5,75

MUSCAT DE RIVESALTES AMBRÉ 5 ANS CROIX MILHAS

---

€ 5,75

BANYULS TRADITIONNELCROIX MILHAS 3 ANS

---

€ 6,75

BOSCO DEL MERLO VERDUZZO PASSITO SOANDRE

---

€ 6,75

Banyuls Grand Cru 2016

---

€ 8,75

.