MENUKAART

.



APERITIEVEN

BEEMSTERKAASVINGERS MET MOSTERDMAYONAISE

---

€ 7,75

KIPNUGGETS MET CHILLI SAUS

---

€ 7,75

IN KROEPOEK GEPANEERDE GAMBA’S MET SOJA SAUS

---

€ 8,75

Hollandse garnalenkroketten met cocktailsaus

---

€ 9,75



VOORGERECHTEN

Gemarineerde tonijn, mango, krokante papadum

---

€ 14,75

Gebakken coquilles, zeekraal, venkelsalade, romige Pernodsaus

---

€ 15,75

Oosterse carpaccio, wasabischuim, wasabinoten, sesamtuille

---

€ 15,75

Pompoensalade met truffeldressing en truffelkaaskroketten***

---

€ 12,75

Gekleurde tomatensalade, schuim van burrata, rozemarijncrackers*

---

€ 12,75



HOOFDGERECHTEN

Vis van het Moment

---

€ DAGPRIJS

Tonijn à la Niçoise, ei, Opperdoezer aardappel, haricot verts

---

€ 27,75

Poulet noir, truffel, lardo collanato, Vitolette aardappel, truffeljus

---

€ 26,75

Paddenstoelen-truffelravioli, creme van cantharellen, rucola*

---

€ 23,75

Tarte tatin van gekleurde biet, mosterdchutney, wilde spinazie **

---

€ 23,75



CHEF’S SPECIAL (GROEPEN VANAF 8 PERSONEN OP RESERVERING)

CHEF’S CHOICE (PER TAFEL TE BESTELLEN)

---

p.p. € 55,75

5 GANGEN VERRASSINGSMENU

UPGRADE (GROTER) HOOFDGERECHT

---

p.p. € 10,75

UPGRADE EXTRA GANG

---

p.p. € 9,75


* VEGETARISCH
** VEGANISTISCH
*** VEGANISTISCH MOGELIJK

.



VOORGERECHTEN

Indische kip met warme pindasaus

---

€ 11,75

OSSENHAASCARPACCIO MET PESTODRESSING EN PARMEZAAN

---

€ 14,75

Steak tartaar met gefrituurd ei, truffelmayonaise

---

€ 15,75

Supplement bij steaktartaar: eendenlever krullen

---

€ 3,75

Gerookte rodebietentartaar, Amsterdamse zuur, piccalillymayonaise**

---

€ 12,75

GEROOKTE ZALM MET MIERIKSWORTELCRÈME

---

€ 14,75

GAMBA’S PIL PIL

---

€ 14,75

PALING OP TOAST MET CITROENMAYONAISE

---

€ 17,75

HOLLANDSE GARNALENCOCKTAIL

---

€ 17,75

ESCARGOTS MET KRUIDENBOTER

---

€ 12,75

Champignons en vegankaas op toast**

---

€ 9,75

FRANSE UIENSOEP MET KAASCROUTON

---

€ 8,75

Romige Zaanse mosterdsoep*

---

€ 8,75

Supplement bij mosterdsoep: warmgerookte zalm

---

€ 2,75




HOOFDGERECHTEN

KIP MET FRIET EN MAYONAISE

---

€ 22,75

Gebakken zalm met friet en béarnaisesaus

---

€ 24,75

KALFSENTRECÔTE MET ROQUEFORT SAUS (+/- 250 gram)

---

€ 29,75

BOEUF STROGANOFF VAN OSSENHAAS STUKJES (+/- 180 gram)

---

€ 31,75

ENTRECÔTE VAN DE OS (+/- 300 gram)

---

€ 32,75

RIB EYE STEAK (+/- 300 gram)

---

€ 35,75

OSSENHAAS (+/- 180 gr./225 gr./300 gr.)

---

€ 31,75/ 36,75/ 41,75

T-BONE STEAK VAN DE OS (+/- 500 gram)

---

€ 42,75

SUPPLEMENTEN  

SURF UP JE GERECHT MET GEGRILDE GAMBA'S (4 ST)

---

€ 10,00

EENDENLEVER RAUW (50 gram)

---

€ 11,00

WARME SAUZEN

---

€ 3,00

GEBAKKEN CHAMPIGNONS

---

€ 4,00

WARME GROENTE

---

€ 4,00

GEPOFTE AARDAPPEL MET KNOFLOOK MAYONAISE

---

€ 3,00

VERSE FRIETEN MET MAYONAISE

---

€ 4,00

.



DAME BLANCHE MET CHOCOLADEASAUS OF ADVOCAAT

---

€ 8,25

Bosvruchtencheesecake met ijs en slagroom

---

€ 8,75

Chocolade aardbeienbombe met aardbeienijs

---

€ 8,75

Stroopwafel trifle met mascarponemousse en karamel

---

€ 8,75

Castell’s dessert van het moment

---

€ 8,75

KAASPLATEAU VAN BINNEN- EN BUITENLANDSE KAZEN

---

€ 13,75



DESSERT COCKTAILS

SGROPPINO, LIMOENIJS, PROSECCO, VODKA

---

€ 9,75

FROZEN PORNSTAR MARTINI, PASSIEVRUCHTIJS, PROSECCO, VANILLA VODKA

---

€ 9,75

Frozen Strawberry Daiquiri, aardbeienijs, Bacardi, limoen

---

€ 9,75

ESPRESSO MARTINI, SUIKERSTROOP, KAHLUA, VODKA

---

€ 10,75



VIERIA DE SOUSA PORT

SPECIAL RESERVE RUBY

---

€ 4,75

FINE TAWNY

---

€ 5,75

FINE TAWNY 10 yrs

---

€ 7,75

FINE TAWNY 20 yrs

---

€ 9,75

LATE BOTTLED VINTAGE 2018

---

€ 7,75

COLHEITA 2010

---

€ 8,75



DESSERT WIJNEN

ROOIBERG WINERY RED MUSCADEL

---

€ 5,75

MUSCAT DE RIVESALTES AMBRÉ 5 ANS CROIX MILHAS

---

€ 5,75

BOSCO DEL MERLO VERDUZZO PASSITO SOANDRE

---

€ 6,75

BANYULS TRADITIONNELCROIX MILHAS 3 ANS

---

€ 6,75

Pedro Ximénez Monteagudo Collection

---

€ 8,75

.